Tycker du att känslor är bara för mycket – bli en robot

Vem har inte stönat för sig själv när en fullfjädrad dramaqueen sätter igång hela sin area och ska till att känna alla känslor som finns under loppet av allt för mycket av din tid.
Och när liknande känslor – eller känslor över huvud taget – diskret knackar dig på axeln, så trycker du tillbaks dem med järnhård viljestyrka. För känslor – oavsett vilka de är – har bara en sak gemensamt: de är jobbiga. Jobbiga att ha och jobbiga att utsättas för.
Hade det då inte varit trevligt att kunna bli en robot och en gång för alla stänga av allt som har med känslor att göra. Du gör din grej och blir inte påverkad av andra och påverkar inte andra.
Varför inte skaffa dig ett par cyborg crazy kontaklinser. Det är ett par linser där dina ögon får mönstret och kretskort. De sänder ut en tydlig singal: ”Jag har inga känslor och jag bryr mig inte om dina känslor.” Därefter kan du börja fasa ut olika tonlägen i din röst och börja röra dig stelare. Om du sprutar ansiktet fullt av botox får du även det perfekta robotansiktet – som inte visar några känslor oavsett vad som sker.
Om du å andra sidan har känslor och tycker det är trevligt när andra har känslor, så kanske du inte vill ha sådana linser. Om du dessutom har synfel så kanske du vill ha information om vanliga linser med styrka. Det hittar du på www.linsbolaget.se.

http://www.linsbolaget.se/kopa-linser-natet/

http://www.linsbolaget.se/fargade-linser/

http://www.linsbolaget.se/fargade-kontaktlinser/

Andra inlägg.