Surfplattan är ett relativt nytt fenomen

Surfplattan är ett relativt nytt fenomen, men den har redan haft en enorm påverkan på hur vi hur vi konsumerar information och tjänster. Utvecklingen har gått enormt snabbt sedan Apple lanserade sin första iPad och idag trängs en mängd aktörer på marknaden. Försäljningen ökar snabbt i alla delar av världen i och med att fler och fler väljer surfplattan framför konventionell bärbar dator. Numera finns det en mängd förstklassiga surfplattor som alla skiljer sig åt i pris, design, prestanda och funktionalitet. Hur ska man veta vilken som är bäst? Ja, det beror helt enkelt på hur du vill använda din surfplatta. Surfa in på www.surfplatta.info och läs mer om vad som finns på marknaden.

Funderar du på att köpa en ny surfplatta? Ta dig då lite tid att gå igenom och jämföra modeller från olika tillverkare. Fundera på vad du vill få ut av din surfplatta. Vad som passar någon annan faller inte nödvändigtvis dig i smaken. För den som vill kunna spela de senaste avancerade spelen är det vettigt att ta en närmare titt på prestanda i form av processorkraft och RAM-minne. Var noga med att kontrollera att de spel du vill spela faktiskt går att köra på surfplattan. Du som är mer intresserad av att kolla mejl och läsa e-böcker kanske inte behöver den allra snabbaste modellen. Istället kan det vara viktigt att prioritera en bra skärm som är bekväm för ögonen.

För dig som vill kunna använda surfplattan som telefon finns det ett antal gratisappar framtagna, exempelvis Skype eller Viber. För allt om surfplattor och vad de kan användas till, gå till www.surfplattor.info.

Andra inlägg:

  1. Numera är microvågsugnar en relativt vanlig apparat i svenska kök