Njut av ett gnistrande hem genom professionell byggstädning

Jag är en person med irrationell rädsla för höjder. Jag känner mig inte bekväm med klättring på stegar eller att arbeta med händerna ovanför huvudet. Därför beslöt jag att göra sökning online efter information om byggstädning, nu när byggandet av vårt nya hus är klart. Det allra första jag snubblade över i krav på rengöring, var stegar.

Ärligt talat, dessa var de tre första kraven i listan:

En 30-fot förlängningsstege, installeras med ett benljusteringskit för ojämn terräng (mycket viktigt för säkerheten),

En 6 till 8 fot trappstege,

En 3 till 4 fot trappstege.

Jag kände rädsla för att svimma bara av att läsa detta. Så jag stängde snabbt fliken och bestämde mig för att inte ha så brått med byggstädning. Jag började surfa efter annat på nätet och snubblade över sidan www.byggstädning.org. Denna webbplats hade ett professionellt utseende och det fanns många företag vars tjänster man anlita. Jag kontaktade en av dem, berättade vad jag behövde hjälp med i huset och anlitade sedan deras tjänster.

Även om min rädsla för höjder var den grundläggande orsaken till att anställa, kom jag fram till att det skulle ha varit ett bra beslut annars också. Dessa människor gjorde sitt jobb så effektivt att jag bokstavligen njuter av att flytta in nu. Alla väggar, golv, badrum, fönster, kök och varje hörn av huset så snyggt och rent att när jag strövar genom huset känner jag för att börja inreda direkt. Att anställa hjälp för byggstädning var precis rätt beslut!

Andra inlägg.