När byggnaden antingen ska ansiktslyftas eller få en ansiktsbehandling

Tänk på detta:

Fasaden är husets ansikte.

Det är det folk ser först.

Ämnet i varje fotografi.

Och det sista att blekna i våra minnen.

Men när färger är bleknar bort,

Och tecken på åldrande blir uppenbara.

Då behöver fasaden få lite “skönhetsbehandling” eller bli “bortskämd” för att få tillbaka sin ungdomliga, levande lyster.

Beroende på olika orsaker och faktorer, finns det många sätt att få tillbaka den vackra lyster av varje fasad. Men dina önskemål, naturligtvis, kommer att bli den slutliga domen. Ogillar du det du ser när du tittar på din fasad och det känns som du tid rest till det förflutna? Om du känner såhär behöver din fasad en “ansiktslyftning”. Investera i de betrodda namnen i branschen för att få omvandlingen perfekt. Glöm inte att ta en bild före renoveringen – för minnenas skull.

Om du hade några bra tider som du vill minnas för alltid så kan du bevara det ursprungliga utseendet på din fasad, men det betyder inte att du måste hålla fast vid det för alltid. Du kanske vill överväga ”facadism” eller renovera hela strukturen men lämna fasaden som den är. Men om allt verkar okej förutom att du vill ha lite mindre “fräschare utseende”, då kanske fasaden behöver en “ansiktslyftning”? Rengör fasaden, måla om den och ordna om växter och statyer.

Vad du än väljer, ansiktslyftning eller ansiktsbehandling, förtjänar din fasad skickliga händer för att lösa det. Besök gärna fasadrenovering för offert och hitta ditt proffs idag!

Andra inlägg.