Mindre vettiga användningsområden för ett kreditkort

Mindre vettiga användningsområden för ett kreditkort
Att skaffa sig ett kreditkort är idag ganska enkelt. Har du bara en fast inkomst på en rimlig nivå – dvs. minst 150 000 om året – då kommer du på fråga för ett kreditkort. Enda orsaken till varför du ändå inte skulle få ett kort är om du har skulder och anmärkningar hos kronofogden. Om inte, så kan du lätt skaffa dig en hel kortlek av kreditkort. För så blir det lätt. Ett kort från din bank, ett från byggvaruhandeln, ett från teknikföretaget, ett från bensinstationen, ett från möbelaffären och så vidare. Till slut har du så mycket kort så du inte riktigt vet vad du ska göra med dem.

Här kommer några förslag på hur du kan använda dina kreditkort när du inte använder dem som betalningsmedel.
Inbrott: idag är det vedertaget från film att de flesta lås går att dyrka upp med ett kreditkort. Skolexemplet har vi i den Svenska Hamiltonfilmen med Peter Stormare som produktplaceringsdyrkar med sitt Statoilkort.

Dra en sträng: film har också lärt oss att kreditkort är jättebra att han när man ska fördela heroin i fina strängar innan man drar in det i näsan.
Bilskrapa: om än något liten, men alltid tillgänglig, är ett kreditkort bra att skrapa frost från bilrutan. Om kortet är stulet, så är det hett, och därför mer effektivt.
Att klippa sönder i ett avsnitt av Lyxfällan: detta är när du helt tappat kontrollen över ditt handlande med det och blir övertalad att visa det för hela Svenska folket. Under förnedrande omständigheter tvingas du klippa sönder dina kort och visa att du är en shoppingnarkoman.

Om du vill ha mer sansad, relevant och laglig information kring kreditkort och vad de används till, kan du gå in på www.kreditkortinfo.se.

Andra inlägg.