miljömedveten elkonsument?

Vill du bli en mer miljömedveten elkonsument? Gå in på www.elpris.biz och lär dig mer om miljömärkt el!

Hur produceras egentligen den el ditt hushåll använder? Idag kan du använda el märkt ”Bra Miljöval”. Det innebär att du hjälper till att minska utsläppen av växthusgaser. Du undviker kärnkraft, kolkraft och naturgas. Istället baseras din el på sol-, vind-, och vattenkraft samt biobränslen. Gå in på Elpris.biz och få mer information om hur du kan verka för en bättre miljö.

”Bra Miljöval” ställer tuffare krav än andra märkningar och den kontrolleras varje år av auktoriserade revisorer. Tack vare den kostnadsfria söktjänst som utvecklats av elpris.biz kan du välja att bara titta på miljövänliga alternativ. Enklare än så blir det inte. Vi har alla anledning att reflektera över vad vi kan göra för att skapa en mer hållbar utveckling.

För dig som bor i lägenhet innebär byte till miljövänlig el några tior mer per år. För dig som bor i villa ökar kostnaderna med några hundralappar. Det är ett lågt pris att betala för en renare miljö. Surfa in på Elpris.biz. Här kan du själv genom ett par enkla knapptryckningar jämföra priser och villkor.

Kontakta ditt elbolag idag och meddela att du vill ha el märkt ”Bra Miljöval”. Om bolaget inte kan erbjuda ett miljövänligt alternativ, byt då till en annan leverantör. Tack vare Elpris.biz kan du enkelt hitta det bästa och mest prisvärda avtalet. Vår tjänst är helt gratis och har hjälp ett stort antal elkunder hitta rätt.

Andra inlägg.