Letar du efter ett mycket bra båtvarv i Stockholmstrakten?

Letar du efter ett mycket bra båtvarv i Stockholm? Vänd dig då till Djursholms båtvarv, som ligger på ön Stora Skraggen. Det anrika familjeföretaget har funnits i branschen sedan 1935 och kan verkligen sina grej.

Båtvarvet grundades av den skicklige båtkonstruktören C.A. Fagerman. Innan han grundade Djursholms båtvarv arbetade han som chefskonstruktör på det välkända varvet Sjöexpress AB, som onekligen är en central pusselbit i Svensk båthistoria.

För den båtintresserade kan det vara bra att känna till att C.A. Fagermans båtar går att beskåda på Sjöhistoriska museet, ute på Djurgården. C.A. Fagerman drev varvet fram till mitten av 50-talet. Därefter tog hans söner över. Och idag, tre generationer senare, förs arvet och varvet vidare att N E Fagerman och hans son Gustav.

Djursholms båtvarv erbjuder en lång rad olika tjänster, som bottenmålning, polering, motor- och drevservice. På företagets hemsida, djursholmsbatvarv.se, hittar du aktuella prisuppgifter.

Du kan med fördel också anlita Djursholms båtvarv när det kommer till vinterförvaring av din båt. Vinterförvaring erbjuds i flera olika prisklasser. Kolla vad som passar dig och din båt bäst.

Värt att känna till är också att Djursholms båtvarv arbetar med försäkringsskador. Efter att du gjort din anmälan till ditt försäkringsbolag så kan du höra av dig till Djursholms båtvarv.

Företaget hämtar, besiktigar och utför båtreparationer i Stockholm. Till varvet, ute på Stora Skraggen, kan du ta dig med egen båt eller med företagets varvsbåt. Den går mellan ön och fastlandet, varje dag 09-17.

På Djursholms båtvarvs hemsida hittar du mycket läsning. Skulle det vara så att du har någon fråga som du inte får svar på så tveka inte att höra av dig direkt till Djursholms båtvarv. Företagets personal är mycket vänlig och kunnig.

För direkt kontakt med Djursholms båtvarv ringer du 08-755 19 09 eller mejlar till info@djursholmsbatvarv.se. På företagets hemsida hittar du också en praktisk chattfunktion.

Andra inlägg.