Jämföra och teckna försäkringar

www.billigaste-bilforsakringen.se får du hjälp både med att jämföra och teckna försäkringar. Skriv in namn, registreringsnummer, önskad självrisk, omfattning (halv-, hel- eller trafikförsäkring), årlig körsträcka och antal skadefria år. Ett flertal faktorer påverkar försäkringspremien, exempelvis hur du parkerar och var du bor. Om du parkerar i eget garage och bor i ett lugnt område blir i regel premien lägre. Förarens ålder inverkar också.

Volvo- och Renault-ägare kan teckna fördelaktiga försäkringar med Volvia. Bolaget, som varit verksamt i mer än 50 år, har idag över en halv miljon kunder och är därmed ett av Sveriges största i branschen. Med Volvia bilförsäkring får du prisvärda premier och utmärkt service. Sedan i maj, 2001, är bolaget en del av IF-koncernen och finns etablerat i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Volvias representanter finns utlokaliserade hos Volvo-handlare runt om i landet. Med detta arbetssätt finns många fördelar och man slipper onödig byråkrati. Beslutsvägar blir kortare och reparationer går snabbare. Förutom standardavtal—halv-, hel- och trafikförsäkring—kan Volvia erbjuda ett flertal tilläggsförsäkringar. Ett exempel är Volvia Care. Vid en olycka tar Vovia Care hand om dig och dina passagerare. Du får exklusiv tillgång till specialistvård och rehabilitering på privatsjukhus. Om Volvia Care och andra alternativ kan du läsa mer om på www.billigaste-bilforsakringen.se.

Tidigare var man tvungen att ringa runt till alla försäkringsbolag och höra sig för om deras villkor och specialerbjudanden. Så är det inte längre. På www.billigaste-bilforsakringen.se kan du med några enkla knapptryckningar få fram den information du behöver. Det tar inte mer än 30 sekunder. Besök oss på www.billigaste-bilforsakringen.se idag!

Andra inlägg:

  1. Bästa bilförsäkringen