i över trettio år har Herbalifes metod hjälpt människor världen över

I över trettio år har Herbalifes metod hjälpt människor världen över att uppnå bättre viktkontroll och varaktig viktminskning. Idag är Herbalife aktivt i över 70 länder. På www.good-weight-loss.co.uk hittar du inte bara ett brett utbud av Herbalife måltidersättningar, kosttillskott och näringsriktiga mellanmål utan även en mängd attraktiva hud- och hårvårdsprodukter. I e-butiken www.good-weight-loss.co.uk är det både smidigt och tryggt att handla. Vi kompromissar aldrig om kundens integritet. På vår hemsida kan du i detalj läsa om hur vi behandlar kunduppgifter. Samtliga överföringar görs med hjälp av den senaste tekniken inom datasäkerhet.

Det finns flera sätt att reducera sitt kaloriintag. Du kan exempelvis minska måltidernas storlek, helt och hållet ta bort speciella produkter eller fokusera mer på fiberrika mättande produkter. Det är dock inte helt enkelt att se till att man alltid får i sig en nyttig, balanserad och varierad kost. Om du däremot byter ut en eller två måltider per dag mot Herbalifes nyttiga proteindrink så slipper du oroa dig. Formula 1, som endast innehåller 217 kcal, bygger på en unik sammansättning av förstklassiga mjölk- och sojaprotein, kolhydrater, vitaminer, mineraler och fiber som ser till att kroppen mår bra.

På www.good-weight-loss.co.uk hittar du två speciellt utformade viktminskningspaket:”Weight Loss Start-Up Programme” (som innehåller 2 burkar Formula 1 proteinshake, en burk Formula 2 multivitamin och en Instant Herbal Beverage) samt ”ShapeWorks QuickStart Weight Loss” (som innehåller 2 burkar Formula 1 proteinshake, en burk Formula 2 multivitamin samt en burk Formula 3 Personlised Protein Powder). Om du är osäker på vilket paket som passar dig bäst, tveka då inte att kontakta vår kundservice via e-post, info@good-weight-loss.co.uk. Välkommen in i vår butik! Lär mer om produit herbalife

Andra inlägg:

  1. När man väl lagt på några extra kilon är de ofta svåra att bli av med.