hyra in extern städhjälp

Vill du ha tid över till hobbys, familj och vänner? Idag är det många som har svårt att få tiden att räcka till. Det finns sätt att göra tillvaron lite enklare. Varför inte exempelvis hyra in extern städhjälp? Vore det inte skönt att komma hem till en ren och välordnad bostad?

Sedan RUT-avdraget infördes har fler och fler hushåll valt den lösningen. Det är lätt att se varför. Om man slipper några av vardagsbestyren så blir livet bra mycket behagligare. Rent Hemma är ett företag i Storstockholm som erbjuder förstklassiga tjänster till bra pris. Läs mer om Rent Hemma på Renthemma.se.

Hos Rent Hemma kan du enkelt boka in en provstädning. Du gör det direkt i webbformuläret på hemsidan. Provstädningen kostar inte mer än 99 kronor i timmen och den innebär inte att binder dig för att köpa in ytterligare tjänster.

Om du efter provstädningen bestämmer dig för att inte köpa städtjänst så är det inga problem. Hör gärna av dig om du har frågor kring Rent Hemma och dess verksamhet. Telefonnumret är 08-120 509 10 och e-postadressen info@renthemma.se.

Rent Hemmas medarbetare kan sin sak. Samtliga genomgår en intern utbildning innan de skickas ut på kunduppdrag. En viktig komponent i Rent Hemmas verksamhet är att värna om kundens trygghet. Samtliga som söker anställning hos Rent Hemma måste uppvisa utdrag ur belastningsregistret samt skriva på ett sekretessavtal.

Rent Hemma har också tecknat en ansvarsförsäkring hos Folksam på upp till 10 miljoner kronor. Försäkringen täcker eventuella skador som uppstår i samband med städningen. Mer information hittar du på www.renthemma.se

Andra inlägg:

  1. Skulle det inte vara skönt att slippa städa?
  2. Städhjälp hos hjälp hemma