Har du en idrottsskada och bor du i Uppsala-trakten?

Har du en idrottsskada? Bor du i Uppsala-trakten? Vänd dig då till sjukgymnastikmottagningen Rehabfysio på Actic Svandammen, i Uppsala. Mottagningen är inriktad mot idrottsmedicin och ortopedisk manuell terapi (OMT).

Rehabfysio bedriver sjukgymnastik i Uppsala på uppdrag av Uppsala läns landsting. Och bakom kliniken står Katja Kvarnström, legitimerad sjukgymnast med flera års yrkeserfarenhet bakom sig.

Ett besök på Rehabfysio kostar 150 kronor och är kostnadsfritt för personer under 20 år. För att besöka Rehabfysio behöver du inte någon remiss. Viktigt att känna till är också att frikort gäller.

Några av de många behandlingsformer som erbjuds av Rehabfysio är mjukdelsbehandling av muskulatur och fascia, behandling av det perifera nervsystemet, akupunktur och ”dry needling”, elbehandling (TENS och NMNES) samt specifik anpassad träning.

Om du har några frågor som rör de behandlingar som Rehabfysio erbjuder, så tveka inte att ta direkt kontakt med företaget. Du når Rehabfysio och Katja Kvarnström på telefonnummer 070-383 29 94. Det går också bra att mejla till Rehabfysio och ska du använda dig av adressen rehabfysio@gmail.com.

Katja Kvarnström har tidigare arbetat för Idromed i Skellefteå, Årsta vårdcentral, Kungsgärdets vårdcentral och Capio Liljeforstorg vårdcentral i Uppsala. Vidare har Kvarnström även arbetat med rörelseanalyser samt sko- och inläggsutprovning på butikskedjan Löplabbet. Kvarnström har också deltagit i ett forskningsprojekt om stressfraktur i ländryggen hos idrottande ungdomar.

På Rehabfysios sjukgymnastikmottagning får du en behandling som utformas efter dig och dina behov. Målet är att du efter rehabilitering också ska ha fått med dig kunskaper om din kropp som minskar risken för att du ska drabbas av en idrottsskada längre fram i livet.

Gör din kropp en tjänst och boka in ett besök på Rehabfysio i Uppsala redan idag. För ju snabbare du börjar med din rehabilitering, desto bättre. Välj smart – välj Rehabfysio, sjukgymnastikmottagningen som är inriktad mot idrottsmedicin och ortopedisk manuell terapi.

Andra inlägg.