Grace Wellness information

Under de senaste årtiondena har det blivit allt tydligare att övervikt och fetma är ett allvarligt folkhälsoproblem. Omfattande vetenskaplig forskning har belagt samband mellan övervikt och ohälsa, såväl fysisk som psykisk. Även om vi har blivit allt bättre på att dokumentera och mäta övervikt samt demonstrera hur extra kilon ökar risken för ett flertal allvarliga sjukdomar finns det idag inga enkla lösningar för den som försöker gå ner i vikt.

En hållbar viktminskning kräver vanligtvis både förbättrade kostvanor och ett mer aktivt leverne. Ta dig tid att laga nyttigt och gott. Försök samtidigt lägga in mer motion i vardagen, exempelvis genom att gå eller cykla till jobbet. Förutom en omläggning av din diet och mer fysisk aktivitet kan du använda dig av kosttillskott. Vi på Grace Wellness har tagit fram ett flertal preparat som bygger på de senaste vetenskapliga rönen och som hjälper dig gå ner i vikt genom att öka förbränningen, stärka ditt immunförsvar och minska din aptit.

Övervikt ökar risken för högt blodtryck, diabetes typ 2, hjärt- och kärlsjukdomar, problem med gallvägar och leder, infertilitet samt vissa former av cancer. Omfattande forskning vid Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg har dessutom visat att övervikt inte bara skapar dålig självkänsla men även ökar risken att drabbas av depression och ångest. Ambitionen bakom Grace Wellness arbete är att hjälpa människor uppnå bättre hälsa och ökat fysiskt välbefinnande. På vår hemsida, www.grace-wellness.se, hittar du bland annat Reducer fettförbränning, Xantan och Bredspektrum Antioxidant, kosttillskott vars aktiva substanser bidrar till bättre viktkontroll och allmänhälsa. Här kan du även anmäla dig till vår kostnadsfria viktskola. Välkommen till Grace Wellness och besök bloggen på grace wellness!

Hänvisningar

http://www.gracewellness.info

Andra inlägg.