Drömmen om ett lyxbadrum

Drömmen om ett lyxbadrum

Badrummet var förr platsen man minst tänkte på i hela huset. Små och trånga hålor räckte till tyckte man, och skulle något snyggas upp så var det alltid andra delar av huset. Denna trend har ändrats totalt, och nu är badrummet ett av de populäraste ställen i huset. Drömmen är att fixa ett badrum där man verkligen kan slappna av och njuta av livet, och de nyare husen och lägenheterna byggs med allt större och bekvämare badrum. Men du som inte haft chansen att designa ditt eget våtrum därför att det redan var byggt när du köpte huset eller lägenheten kanske hopplöst känner att det är allt för svårt att hitta en duktig hantverkare och därför måste du nu stå ut med ditt fula rum.

Detta behöver inte vara så. Nu kan du med hjälp av ServiceFinder anlita professionella våtrumsrenoverare som hjälper dig att skapa en lyxigare känsla hemma samt höja värdet på din bostad. Du bestämmer hur du vill ha det, och de fixar din dröm åt dig.

Så funkar ServiceFinder

Det enda du behöver göra är att gå in på ServiceFinders hemsida servicefinder.se och fylla i en ansökan om seriösa badrumsrenoverare. Först skriver du in vad det är du behöver hjälp med. Försök att vara så specifik som du kan – bifoga bilder om du har dem – för att ge hantverkaren en klarare idé om vad det är du vill få gjort. När du är klar med detta, ska du ange dina kontaktuppgifter i rutan som är avsedd för detta. Klicka sedan på Skicka ansökan. ServiceFinder kommer att matcha upp din förfrågan mot intresserade hantverkare, som i sin tur kommer att gå igenom din ansökan och skicka en offert till dig, oftast innan dagen är slut.

Från och med då är det upp till dig att välja vilket erbjudande som tilltalar dig mest. Du sätts då i kontakt med företaget för slutförning av detaljer som mötesplats och tidpunkt, pris och omfattning. Genom att använda dig av ServiceFinder tjänst sparar du all den tid som annars skulle gå åt till att hitta en bra hantverkare, och det bästa av allt – tjänsten är helt gratis.

Andra inlägg:

  1. Grafisk designer/ formgivare