Det svåra att få fram ett enkelt meddelande

Det svåra att få fram ett enkelt meddelande
Du har en längre tid försökt få en du är intresserad av att förstå att du är just intresserad av denne. Men det är inte lätt att säga det rakt ut. Det du egentligen vill säga är att du vill umgås själv med personen. Men för att lyckas med det måste situation, stämning och tillfälle vara prefekt: det vill säga, precis det tillstånd som du försöker få till.
Därför måste du sända ett meddelande på ett annat sätt.
Ett sätt är sångtexter. Låt någon med pennans talang låna dig några ord. Så vilka ord kan beskriva att du vill träffa någon annan lite enskilt så där? Kanske ”Vill ha dig” med Freestyle från 1980?
”Vill ha dig i mörkret hos mig. Tiden den stannar när vi rör vid varandra.
Ohh jag lättar jag flyger jag svävar fram. Låt det aldrig ta slut.”
Lite för mycket sex och lite för mycket pubertalt.
Kanske ”Hur svårt kan det va?” med Linda Bengtzing från 2008?
”Jag kan va’ din och stanna hela natten. Jag kan va’ farlig, kan ta det varligt om du vill (Här är jag). Se mig, hör mig, rör mig. Hur svårt kan det va’?”
Möjligen lite för krass och rakt på.
Nej, att låna texter av andra kanske inte heller är det bästa.
Men om du lär dig ett helt nytt språk?
Inte så svårt som det låter. I blomsterspråket finns precis det budskap du vill förmedla.
Skicka den du är intresserad av nio blommor – sort oväsentlig, och du har sagt ”Jag vill vara ensam med dig.”
Sedan går du in på skicka-blommorna.se; beställer, betalar och skriver en notering om vad nio blommor betyder. Sedan har du bortom all önskvärd tydlighet – men ändå diskret – berättat vad det är du vill.

Andra inlägg.