Är du missnöjd med din nuvarande elleverantör?

Tycker du att räkningarna är för höga eller har du kanske synpunkter på deras kundsupport? Vi på Billig-el.org hjälper dig att hitta det avtal på marknaden som är mest fördelaktigt för dig och din familj.
Elmarknaden avreglerades 1996 och idag finns över 130 företag som levererar el till svenska hushåll. Tillsammans tillhandahåller dessa nära 1900 olika typer av avtal. Som kund har du stor valfrihet, men det är samtidigt inte lätt att hitta det bästa erbjudandet.
Nu behöver du inte leta själv! Vi gör det åt dig. Surfa in på Billig-el.org idag och läs mer om hur du går tillväga för att minska dina elkostnader.
Innan du bestämmer dig för att byta leverantör bör du läsa igenom ditt nuvarande kontrakt och kontrollera hur lång tid det löper på. Tänk på att det förlängs automatiskt om du inte säger upp eller omförhandlar det.
Du kan oftast bryta ett avtal, men då blir du vanligen tvungen att betala en straffavgift. Läs mer om elavtal och hur du ska göra för att byta till ett bättre på Billig-el.org. På vår hemsida kan du dessutom jämföra de olika elleverantörerna i ditt område.
På Billig-el.org kan du även lära dig mer om hur du minskar din elkonsumtion. Genom enkla åtgärder—till exempel genom att sänka temperaturen någon grad–sparar du inte bara pengar. Du bidrar även till att skapa en bättre miljö. Gå till Billig-el.org och se vilka som levererar miljövänlig el där du bor.

Andra inlägg.