Skulle det inte vara skönt att slippa städa?

Skulle det inte vara skönt att slippa städa? Om du anlitar ett städbolag kan du ägna din tid åt roligare saker. RUT-avdraget gör det möjligt att dra av för så kallade hushållsnära tjänster. På sätt har alltfler numera råd att betala för städning och andra saker. Om du skulle vilja testa professionell stödhjälp, kolla då in Rent Hemma. Du hittar oss på www.renthemma.se och www.facebook.com/renthemma. Vi är ett företag med lång erfarenhet av hemservice. Vi utför städning samt även tvättning, strykning och fönsterputsning.

Med en effektiv affärsplan och duktiga medarbetare kan vi alltid erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att för den skull göra avkall på kvaliteten i vårt arbete. På hemsidan, www.renthemma.se, kan du boka in en provstädning. Den kostar endast 99 kronor per timme (efter RUT-avdrag) och är inte bindande. Låt oss komma och städa och utvärdera sedan resultatet. Om du då är vill köpa regelbunden service kan du välja mellan städning varje vecka, varannan vecka, var fjärde vecka samt storstädning. Taxan är 149 kronor/timme under måndag och tisdag; onsdag till fredag är den 169 kronor/timme. Har du några frågor om våra tjänster? Ring då 08-120 509 10 eller skriv till info@renthemma.se. Kontorstiden är vardagar mellan 08:00 och 16:00 (lunch 12:00-13:00).

Rent Hemmas ambition är ett erbjuda en så grön arbetsprocess som möjligt. Samtliga våra medarbetare genomgår en grundlig internutbildning innan de skickas ut på uppdrag. I vårt arbete använder vi oss endast av kemiska produkter med Svanen-märkning eller motsvarande. Låt oss hjälpa dig skapa ett renare hem! Besök oss idag på www.renthemma.org.

Andra inlägg.